Als eerste het Molboekje van 2015 in huis hebben?
Bestel het boekje online!
Wie is de Mol? Bordspel
Verkrijgbaar bij Bol.com. Klik hier en bestel direct!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 4:  M acht
  • Aflevering 3:  Verraden
  • Aflevering 2:  Scheepsrecht
  • Aflevering 1:  Lezen en schrijven

Hints

Elk jaar geeft de Mol subtiele hints in de uitzendingen waarmee kijkers kunnen ontdekken wie de Mol is. Wij verzamelen de beste mogelijke hints die onze bezoekers zijn opgevallen.

» Hint toevoegen

Diversen

Volgorde bekendmaking Goede hint 531 Volgorde bekendmaking door Anoniem

Als je de namen van de deelnemers achter elkaar zet op volgorde van hun bekendmaking, kun je de tekst ‘Rik is de Mol’ vormen. Volgens dagblad Metro kwamen de deelnemers ook in deze volgorde het podium op bij de perspresentatie.

Aflevering 4

M<span style='font-size: 6px;'> </span>acht Goede hint 123 M acht

De titel van de aflevering was ‘M acht’. Dit kan betekenen dat de Mol als achtste was. Chris ging als achtste naar de schaaltjes.

Macht & M<span style='font-size: 6px;'> </span>acht Goede hint 2 Macht & M acht door jlvh

De titel macht, kan zowel met als zonder spatie op Margriet slaan. Margriet had macht omdat ze de zwarte vrijstelling had. Ook maakte zij als achtste de test. M acht: Mol acht of Margriet acht.

Aflevering 3

Verraden Goede hint 187 Verraden door Femke

De titel van de aflevering was verraden. Chris en Rik moesten in het vliegtuig van een grote afstand raden waar ze naartoe moesten. Moest de Mol van ver raden?

Initialen Carolina Goede hint 136 Initialen Carolina door Chantal

Bij de lasergame zagen we onder andere de initialen van negen deelnemers en ‘MOL’. Alleen de initialen van Carolina kwamen niet in beeld. Was ‘MOL’ de tuktuk van Carolina?

MAS - De Mol Goede hint 78 MAS - De Mol door Dirk Loose

Voor de lasergame opdracht begon kwamen er 4 fragmenten van die borden in de tuktuks voorbij. Bij één van de borden lag de envelop met het geld tegen het bord aan. Dit was het bord met de initialen: MAS (Martine Sandifort). Hierdoor ontstond het beeld: MAS - De Mol.

Aflevering 2

Joker Goede hint 229 Joker door -BoWoody-

In jokers staat de tekst ‘De Mol’ gegraveerd. Laat Martine hier gewoon haar joker zien, of wil ze ons laten weten dat zij de Mol is door de joker zo voor zich te houden?

Driemaal is scheepsrecht Goede hint 188 Driemaal is scheepsrecht door JK

De titel van de aflevering ‘scheepsrecht’ kan een verwijzing zijn naar de uitdrukking ‘Driemaal is scheepsrecht’. Rik kan de kar bij de eerste en tweede poging niet optillen. Bij de derde keer lukt het hem wel.

Anchor Goede hint 149 Anchor door mariusdrop

In het theater waren eerst een paar reclames te zien. Een van die reclames was voor het merk ‘Anchor’. Een nieuwslezer wordt ook wel anchor genoemd. Is dit een verwijzing naar nieuwslezer Rik?

Aflevering 1

Aangewezen plek Goede hint 260 Aangewezen plek door Cinnamon

In de controlekamer van het monitoren-spel staat op monitor één het Mol-logo en ‘Je bent hier’. Oftewel: ‘Mol, je bent hier’. Margriet zegt ‘Ik begin hier’ en is constant in de controlekamer.

C15 Goede hint 216 C15 door zoekertje

Bij de monitoren-opdracht zie je naast Chris C15 op de muur staan. Is Chris de vijftiende Mol?

Boeddha wijst Goede hint 176 Boeddha wijst door JeroenV

Wees dit Boeddhabeeld tijdens het invullen van de test subtiel Carolina als Mol aan?