De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
Locatie bekendgemaakt
Wie is de Mol? 2016 opgenomen in Dominicaanse Republiek
Het nieuwe seizoen is begonnen!
Klik hier om aflevering 1 nog een keer te bekijken
Heb je het Molboekje van 2019 nog niet in huis?
Bestel het boekje online!
Wie is de Mol? Bordspel
Verkrijgbaar bij Bol.com. Klik hier en bestel direct!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 10:  Wie is de Mol?
  • Aflevering 9:  Drijfveer
  • Aflevering 8:  Met zand strooien
  • Aflevering 7:  Inhalen

Afleveringen

Seizoen 12

Aflevering 10Bekijk de video Aflevering 10: maar een in Spanje

Wie is de Mol en wat heeft de Mol allemaal gedaan tijdens de reis door IJsland en het zuiden van Spanje? Alles valt op z'n plaats en alle deelnemers kijken samen naar de geheime biechten van de Mol.

Aflevering 9Bekijk de video Aflevering 9: JA, NEE ... NEE, JA

De laatste drie kandidaten komen voor een verrassing te staan bij het ontwaken op een haciënda. Het is de vraag of ze allemaal op tijd zullen zijn voor de grootste beproeving: de allerlaatste test.

Aflevering 8Bekijk de video Aflevering 8: Tim, Anne-Marie, Liesbeth

Wie verdient als eerste een plaats in de finale? Wie valt er af in 't zicht van de finish? Wie is toch die Mol? Op bijna al die vragen komt een antwoord. Een potje kwartetten was nog nooit zo spannend.

Aflevering 7Bekijk de video Aflevering 7: Zelfkennis

Een team van bekende Nederlanders voert opdrachten uit en jaagt op een Mol in haar midden. De laatste vijf overgebleven deelnemers zijn koortsachtig op zoek naar de Mol.

Aflevering 6Bekijk de video Aflevering 6: Rookgordijn

Nog maar drie executies te gaan tot de finale, het is nu zaak alles op alles te zetten. Een vrijstelling kan helpen maar er zijn kapers op de kust. Een chaotisch spel brengt wat licht in de duisternis.

Aflevering 5Bekijk de video Aflevering 5: Van achter naar voren

Spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een mol in haar midden. De serie is halverwege en het is ieder voor zich. Tegenstanders worden zonder pardon uitgeschakeld.

Aflevering 4Bekijk de video Aflevering 4: Iemand Anders

Nog zeven kandidaten zijn in het grimmige en koude IJsland op zoek naar de Mol in hun midden. Maar er gloort hoop: er wordt onderhandeld over een toekomst die zonnig zou kunnen zijn.

Aflevering 3Bekijk de video Aflevering 3: Geen Toneel

De afvaller pikt nog net een oud-Hollands spelletje mee en krijgt ook nog wat van Reykjavik te zien. Dat de jokers eindelijk hun intrede doen in deze serie, kan hem of haar niet redden…

Aflevering 2Bekijk de video Aflevering 2: In de Min

Spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een mol in haar midden. In hun zoektocht naar de mol bestijgen de deelnemers een trap.

Aflevering 1Bekijk de video Aflevering 1: De eerste 2 uur

Spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een Mol in haar midden. Art Rooijakkers neemt 10 deelnemers mee naar IJsland en stuurt ze meteen een gletsjer op.