De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
De kandidaten van seizoen 22 zijn bekend!
Deze elf BN-ers doen mee aan het 22ste seizoen van Wie is de Mol.
Jubileum-seizoen van Wie is de Mol? in Italië
Het spel wordt gespeeld door tien oud-kandidaten
Je kunt het Molboekje van seizoen 23 hier bestellen!
Bestel nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel pocket edition
Speel Wie is de Mol nu ook onderweg!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 10
  • Aflevering 9
  • Aflevering 8
  • Aflevering 7:  Inzichtelijk

Forum

Topic toevoegenForum » Archief » Seizoen 12 t/m 23 » HuisHunters - Een jong en dynamisch vastgoedbureau in Nederlandfanka
4 jaar lid

HuisHunters - Een jong en dynamisch vastgoedbureau in Nederland

HuisHunters - Een jong en dynamisch vastgoedbureau in Nederland
Er zijn niet zoveel significante verschillen in de vastgoedmarkt in Nederland ten opzichte van de pan-Europese. Er zijn echter nuances in de aankoop van woningen in Nederland - met name denken velen ten onrechte dat ze na het kopen van een huis of appartement onmiddellijk de felbegeerde verblijfsvergunning in het land zullen ontvangen.
HuisHunters - Een jong en dynamisch vastgoedbureau in Nederland https://huishunters.nl/
Het is een genoegen om een huis te kopen in dit land. Alle transacties gaan door de handen van notarissen, dus fouten in de registratie of bovendien fraude met huisvesting zijn praktisch uitgesloten. De betrouwbaarheid van transacties is 100%, dus potentiële eigenaren kiezen graag lang en met smaak voor huisvesting in Nederland, om op zoek te gaan naar de beste optie voor commercieel vastgoed.
Een van de grootste categorieën van buitenlandse kopers is degenen die een comfortabele plek willen bieden voor hun kinderen-studenten van lokale universiteiten. Aankopen met de verwachting van verdere winst zijn ook populair-dus als u onroerend goed in Nederland verhuurt, kunt u jaarlijks ongeveer 8-12% van de waarde ervan in de vorm van winst teruggeven. Het is niet moeilijk om te berekenen dat de koper na 10 jaar een echte winst uit zijn investeringen zal ontvangen.
Ongetwijfeld zijn de objecten in de" big four " - steden met een grote vraag naar onroerend goed - van het grootste belang. Dit is niet alleen de hoofdstad-Amsterdam, maar ook Utrecht, Rotterdam en het wereldberoemde Den Haag. Hier is de aandacht van het grootste aantal kopers geconcentreerd.
Er moet ook rekening worden gehouden met economische indicatoren. Met name in Nederland bleef deze huisvesting - in de vier grootste steden - ook tijdens de crisis in trek. Vervolgens daalden de prijzen van objecten op andere plaatsen met 10-12%, en in de "Grote Vier" - bleven op hetzelfde niveau.
Tegelijkertijd is het de moeite waard om de potentiële kosten van de aankoop van onroerend goed te berekenen - in Nederland is er een belasting van 2% op teruggekochte secundaire woningen. Dat geldt niet voor de 'primaire'. Bovendien moet u betalen voor de evaluatie van het object - ongeveer 0,2%, het voorlopige contract (het opstellen ervan) - in het bedrag van 0,3%, het proces van ondertekening van een contract dat onroerend goed overdraagt aan de toekomstige eigenaar - 0,3% van de kosten en verzekeringen - binnen 0,16%. Tegelijkertijd zullen notarisdiensten ten minste 0,7% van de kosten van toekomstige acquisitie vereisen. In totaal kan niet meer dan 7% van de vastgoedwaarde in alle stadia worden besteed, wat in Nederland wordt verklaard door de noodzaak om het transactieproces zoveel mogelijk te beveiligen.

Gewijzigd op 6 oktober 2022 om 11:13 uur.

Reactie toevoegen

Dit forum is gesloten. Reageren is daarom niet mogelijk.