De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
Locatie bekendgemaakt
Wie is de Mol? 2016 opgenomen in Dominicaanse Republiek
Het nieuwe seizoen is begonnen!
Klik hier om aflevering 1 nog een keer te bekijken
Je kunt het Molboekje 2020 reserveren!
Reserveer nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel
Verkrijgbaar bij Bol.com. Klik hier en bestel direct!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 10:  Wie is de Mol?
  • Aflevering 9:  Drijfveer
  • Aflevering 8:  Met zand strooien
  • Aflevering 7:  Inhalen

Forum

Topic toevoegenForum » Over WIDM » Off-topic » RegelsFrank
Beheerder

Regels

Om het forum voor iedereen overzichtelijk, leesbaar en leuk te houden hebben we enkele gedragsregels opgesteld. Wie zich niet aan de regels houdt krijgt een waarschuwing. Een opeenstapeling van waarschuwingen of één ernstige overtreding kan leiden tot een permanente verbanning van het forum.

Meest voorkomende overtredingen

Off-topic
Zorg ervoor dat je niet afdwaalt van het onderwerp.

Onnodige topics & reacties
Open niet onnodig nieuwe topics. Zo proberen we te voorkomen dat er veel dubbele berichten op het forum komen. Vaak zal er al een topic bestaan waarbij je je kunt aansluiten.
Plaats dezelfde reactie nooit in meerdere topics. Kies het topic dat het beste aansluit bij je reactie. Lees een topic voordat je er een bericht plaatst. Misschien heeft iemand anders hetzelfde bericht al geplaatst, en dan heeft jouw bericht geen toegevoegde waarde meer.

Verkeerd taalgebruik
Je hoeft geen Nederlands gestudeerd te hebben om een bericht op het forum te plaatsen. Snelheidsfouten worden echter niet geaccepteerd. We begrijpen dat je enthousiast bent wanneer je een geweldige hint hebt ontdekt, maar dat is geen reden om "gwwldig" te schrijven in plaats van "geweldig". Gebruik ook geen chattaal (mss, drm, d8, enz.). Tot slot: gebruik hoofdletters alleen waarvoor ze bedoeld zijn. Schreeuwen valt daar niet onder.

Respectloos gedrag
En het belangrijkste: blijf vriendelijk tegen andere leden. Je kunt soms van mening zijn dat een reactie niets toevoegt of onjuist is, maar het is niet aan jou om iemand daarop af te kraken. Wil je wel aangeven dat je het ergens niet mee eens bent, dan doe je dat met respect voor de ander. Ook kun je de "Niet OK"-knop gebruiken om onacceptabel gedrag van anderen te melden.

Reactie toevoegen

Dit forum is gesloten. Reageren is daarom niet mogelijk.