De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
De kandidaten van seizoen 22 zijn bekend!
Deze elf BN-ers doen mee aan het 22ste seizoen van Wie is de Mol.
Jubileum-seizoen van Wie is de Mol? in Italië
Het spel wordt gespeeld door tien oud-kandidaten
Je kunt het Molboekje van seizoen 24 hier bestellen!
Bestel nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel pocket edition
Speel Wie is de Mol nu ook onderweg!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 9:  Ontcijferen
  • Aflevering 8:  Zinvol
  • Aflevering 7:  Vooruitblik
  • Aflevering 6:  Afvragen

Molacties

Aflevering 8

Opdracht 21

Anna zorgt ervoor dat er veel lidwoorden naar Fons worden gebracht, waardoor het maken van een zin moeilijk is. Ook gooit ze bruikbare woorden weg achter de rug van Kees.

Aflevering 7

Opdracht 18

Anna wil graag rijden in de TukTuk. Hoe minder mensen er worden opgepikt, hoe minder er wordt verdiend. Ze heeft zo lang mogelijk rondgereden zonder iemand op te pikken. En sommige gasten heeft ze op een verkeerde plek afgezet. Doordat Anna als enige kandidaat Spaans spreekt, vraagt ze een van de gasten om een verkeerde naam op te geven. Daardoor mislukt de opdracht.

Aflevering 6

Opdracht 16

Anna moest ervoor zorgen dat de verkeerde dansers op de dansvloer bleven staan. Dat is in ieder geval 1 keer gelukt. Dat scheelt 1000 euro.

Aflevering 5

Opdracht 13

Anna wist in welke piñata's mingeld zat. Ze heeft er 4 kapotgeslagen.

Aflevering 3

Opdracht 8

Anna wilde het liefst op straat staan. Ze wilde tekeningen maken van worstelaars die die avond niet in de arena zouden staan. Ze gebruikte verkeerde kleuren en namen die helemaal niet bestonden.

Aflevering 2

Opdracht 5

Anna heeft bewust weetjes gedeeld waarvan ze wist dat ze toch niet nodig waren. Door de kandidaten onnodige antwoorden te laten onthouden, wilde ze ervoor zorgen dat ze de nuttige antwoorden vergaten. Ook gaf Anna zelf verkeerde antwoorden.

Opdracht 4

Doordat Anna mocht beginnen met omroepen, kon ze direct chaos veroorzaken. Ze heeft de kandidaten op de tribune niet gemeld dat het woord Mol eerst weggehaald moest worden. Dat was wel nodig om de opdracht te laten slagen.

Aflevering 1

Opdracht 3

Anna wist bij welke slotjes geen winst was te behalen. Die slotjes koos ze uit om open te maken. Er komt maar 500 van de 2500 euro in de pot.

Opdracht 2

Anna wilde vertrouwen winnen van de groep door een goed idee te opperen. Ze had de hoop dat niet iedereen daarin zou mee gaan. Dat gebeurde niet, maar door pech voor Anna mislukte haar plan. Voordeel: ze won het vertrouwen.

Opdracht 1

Anna heeft, verkleed en geschminkt alle kandidaten recht in de ogen aangekeken. Ze heeft bovendien 3 topito's ongezien weg kunnen halen.