De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
De kandidaten van seizoen 22 zijn bekend!
Deze elf BN-ers doen mee aan het 22ste seizoen van Wie is de Mol.
Jubileum-seizoen van Wie is de Mol? in Italië
Het spel wordt gespeeld door tien oud-kandidaten
Je kunt het Molboekje van seizoen 23 hier bestellen!
Bestel nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel pocket edition
Speel Wie is de Mol nu ook onderweg!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 5:  Portretten
  • Aflevering 4:  Weglopen
  • Aflevering 3:  Spelbreker
  • Aflevering 2:  Kunstgreep

Molacties

Aflevering 8

Opdracht 24

Everon heeft zelfs steps ingegraven, waardoor hij precies wist waar niet gezocht moest worden. Er kon uiteindeijk maar 1 step in elkaar gezet worden, en er bleef 1500 euro liggen.

Opdracht 23

Everon wist in welke container het geld zat. Zijn doel was om die container uit het spel te halen, zodat er geen geld verdiend kon worden. Toen de andere kandidaten druk in gesprek waren heeft hij de container weg laten zetten.

Opdracht 22

De avond voor de opdracht is Everon stiekem de hotel bar ingegaan, om van locals Albanese woorden te leren. Zo kon hij vragen om kleine kleden en zeggen dat mensen rustig aan moesten doen. Hij heeft ook aan winkeliers gevraagd of ze geen kleden meer wilde uitlenen aan de andere kandidaten.

Aflevering 7

Opdracht 20

Everon stond op een boot die vlak naast de andere kanidaten vaarde.

Aflevering 6

Opdracht 16

Everon wilde ervoor zorgen dat er zo min mogelijk pijlen bij het andere team terechtkwamen. Hij heeft daarom sleutels weggegooid en daarmee 1050 euro uit de pot gespeeld.

Aflevering 3

Opdracht 8

Kandidaten konden met hun vingerafdruk hun eigen kistje openmaken. Everon kon alle kistjes openmaken met zijn duimafdruk om geld te laten verdwijnen. Hij moest dit doen terwijl de andere kandidaten hem elk moment konden betrappen. Hij heeft 7 kistjes opengemaakt en 525 euro laten verdwijnen.

Aflevering 2

Opdracht 4

Everon rolde de dobbelstenen die goed lagen met de 1 omhoog, bewust weer op verkeerde getallen. Hij heeft de pingpongballen met de hoge getallen zo snel mogelijk uit de pot gehaald, waardoor die bedragen niet verdiend konden worden.

Aflevering 1

Opdracht 3

Everon probeerde ervoor te zorgen dat hij goed in de groep kwam te liggen, om de kans te vergroten dat een medekandidaat hem de vrijstelling zou gunnen. Dat is gelukt, waardoor er 5000 euro uit de pot ging. Ook bij opdracht 2 koos hij ervoor om geen geld uit de pot te laten verdwijnen, maar sympathie te wekken door goed zijn best te doen.