De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
Locatie bekendgemaakt
Wie is de Mol? 2016 opgenomen in Dominicaanse Republiek
Het nieuwe seizoen is begonnen!
Klik hier om aflevering 1 nog een keer te bekijken
Heb je het Molboekje van 2019 nog niet in huis?
Bestel het boekje online!
Wie is de Mol? Bordspel
Verkrijgbaar bij Bol.com. Klik hier en bestel direct!

Laatste afleveringen

 • Aflevering 8
 • Aflevering 7: Inhalen
 • Aflevering 6: Uithalen
 • Aflevering 5: Verblindend

Nieuws

Kun je na een rood scherm nog terugkeren?

[Spoiler alert] Dit bericht bevat informatie over de eerste afvaller.

Het eerste rode scherm was dit jaar extra vervelend, omdat de afvaller acht van zijn medekandidaten nog nooit had ontmoet. Maar veel kijkers denken dat de eerste afvaller van dit seizoen terugkeert in het spel. Kan dat eigenlijk wel?

Een test maken terwijl je slechts één van je medekandidaten hebt ontmoet. Dat is eigenlijk onmogelijk. Het voelt daarom erg oneerlijk dat Ron een rood scherm kreeg. Maar er zijn aanwijzingen dat later terugkeert in het spel. De persfoto van Ron is waarschijnlijk in Tbilisi gemaakt, zo werd door Molloten ontdekt. Het is onwaarschijnlijk dat hij van Rusland naar Georgië is gevlogen voor één foto.

Als we naar eerdere seizoenen kijken, zien we dat een rood scherm minder onomkeerbaar is dan je zou denken. Tim Haars kreeg in 2013 een rood scherm te zien, maar keerde later terug in het spel. Hetzelfde gebeurde bij Gijs Staverman in seizoen 5 en Richard Groenendijk in seizoen 6. Gaan we Ron ook terugzien?

Geplaatst op . Gewijzigd om .

Oudere berichten

Reacties (3)

  Broek op 14 januari 2018 om 02:12
  Tja, what can I say... Jean-Marc eruit. Iedereen vindt het moedig en knap. Ik vind het slappe hap... Sorry, maar dat vind ik gewoon. Zeker omdat Ron er zo graag in was gebleven! Misschien is dat dan ook de reden, dat de makers ook van het padje waren!? Want ik vond dit echt niet kunnen! Ik vind het namelijk serieus erg ongeloofwaardig, dat er een poging is geweest om Ron terug in het spel te krijgen. Hiermee verloochenen de makers hun eigen spelregels! Er zijn wel vaker mensen terug in het spel gekomen, maar nooit nadat ze een rood scherm hadden gezien. Een rood scherm te zien krijgen is simpelweg gewoon: exit! Klaar. Done. Hasta la vista! En niet: tot een volgende aflevering. Ik vond dit echt heel erg jammer! Maar misschien omdat ze al wisten, dat Jean-Marc eruit wilde? Misschien dat ze daarom met deze escape-truc kwamen? Dat is de enige reden die ik zou kunnen bedenken. En dan nog praat ik die niet goed... Eruit is eruit. Simpel zat... Rood scherm is einde spel!


  Sophiexox op 10 januari 2018 om 15:16
  In 2013 ging Tim Haars er inderdaad uit, maar hij heeft toen nooit een rood scherm gekregen. Het was zo dat alle andere kandidaten al een groen scherm hadden dus ze gingen er gewoon van uit dat Tim er uit was, wat ook zo leek.


  janwillem op 10 januari 2018 om 11:38
  spannend Glimlach :-


Reactie toevoegen

Opmaak met UBB

Bij reacties op nieuwsberichten kun je geen gebruik maken van UBB.

Smilies

(LOL) LOL :-D Brede lach :-) Glimlach ;-) Knipoog
:-P Steekt tong uit :-$ Verlegen x-D Gekruisde ogen (E) Neutraal
(H) Cool :-O Verrast 8-) Rollende ogen :-| Verbaasd
:-( Verdrietig :-S Verward :'( Huilen (6) Duivel
(I) Idee (?) Vraagteken (!) Uitroepteken :-@ Boos
(Y) Ja (N) Nee

Je kunt geen reactie toevoegen omdat je niet bent ingelogd.