De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
De kandidaten van seizoen 22 zijn bekend!
Deze elf BN-ers doen mee aan het 22ste seizoen van Wie is de Mol.
Jubileum-seizoen van Wie is de Mol? in Italië
Het spel wordt gespeeld door tien oud-kandidaten
Je kunt het Molboekje van seizoen 24 hier bestellen!
Bestel nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel pocket edition
Speel Wie is de Mol nu ook onderweg!

Laatste afleveringen

 • Aflevering 9: Ontcijferen
 • Aflevering 8: Zinvol
 • Aflevering 7: Vooruitblik
 • Aflevering 6: Afvragen

Nieuws

Seizoen 22 start met 11 kandidaten

De kandidaten van Wie is de Mol? 22 zijn bekendgemaakt. Dat is vroeger dan bij eerdere seizoenen. Het duurt nog meer dan 100 dagen voordat het nieuwe seizoen begint.

De reden dat de kandidaten nu al bekend zijn gemaakt, is dat kijkers zaterdag invloed hadden op wie de eerste afvaller wordt. De opnames van seizoen 22 zijn nu bezig en gisteren was de eerste executie.

In een online live video op de website van Wie is de Mol? stelden de kandidaten zich voor tijdens een presentatie. Ze moesten daarin aan de kijker vertellen waarom zij de Mol niet zijn. Na deze presentatie konden de kijkers stemmen op de Mol. De kandidaat die het minst verdacht werd kreeg een vrijstelling voor zichzelf en een medekandidaat naar keuze.

Elf kandidaten
Voor het eerst in de geschiedenis van Wie is de Mol doen er meer dan tien kandidaten mee, namelijk elf.

De kandidatengroep bestaat uit GTST acteur Everon Jackson Hooi, Spuiten en Slikken presentator Sahil Amar Aïssa, Loïs Lane zangeres Suzanne Klemann, SBS6 presentatrice Kim-Lian van der Meij, Op1 presentatrice Welmoed Sijtsma, ESPN presentatrice Fresia Cousiño Arias, EenVandaag presentatrice Hila Noorzai, journalist Arno Kantelberg, cabaretier Thomas van Luyn, rapper Glen Faria en operazangeres Laetitia Gerards.

Wie de vrijstelling heeft gekregen blijft geheim tot de eerste uitzending, die op 1 januari 2022 wordt uitgezonden. Wel werd bekendgemaakt wie het meest verdacht werd, namelijk Arno.

Locatie onbekend
Kijkers konden vragen insturen tijdens de live uitzending. Een van de kijkers wilde weten in welk land de opnames plaatsvinden. Daar wilde presentator Rik van de Westelaken nog geen antwoord op geven. Het is aannemelijk dat dit seizoen in Europa wordt opgenomen. De coronapandemie maakt reizen naar het buitenland moeilijk. Het lijkt erop dat de makers dit jaar ook last hebben van corona, want normaal werd Wie is de Mol altijd in mei/juni opgenomen.

Eén opmerking lijkt wel een aanwijzing te geven naar de locatie. De kandidaten hadden het erg warm doordat de airconditioning het niet deed tijdens de live uitzending. Het lijkt dus een warm land te zijn.

Geplaatst op . Gewijzigd op .

Oudere berichten

Reacties (3)

  Bodejos op 22 november 2021 om 13:09
  Ik zie dit voorbij komen, maar kon er niet eerder op reageren omdat ik mijn inloggegevens niet bij de hand had. Een correctie op het aantal deelnemers is denk ik wel op zijn plaats, want seizoen 3 had bij de start eveneens 11 deelnemers. Erik, Dick, Harry, Prince, John, George, Pamela, Kerstin, Karen, Ellen en Jantien.


  Suna1965 op 30 augustus 2021 om 06:12
  Niet, helaas.


  Annie69 op 29 augustus 2021 om 12:42
  Waar kan ik de livestream van gisteren terugkijken?


Reactie toevoegen

Opmaak met UBB

Bij reacties op nieuwsberichten kun je geen gebruik maken van UBB.

Smilies

(LOL) LOL :-D Brede lach :-) Glimlach ;-) Knipoog
:-P Steekt tong uit :-$ Verlegen x-D Gekruisde ogen (E) Neutraal
(H) Cool :-O Verrast 8-) Rollende ogen :-| Verbaasd
:-( Verdrietig :-S Verward :'( Huilen (6) Duivel
(I) Idee (?) Vraagteken (!) Uitroepteken :-@ Boos
(Y) Ja (N) Nee

Je kunt geen reactie toevoegen omdat je niet bent ingelogd.