seizoenen verschillende presentatoren gehad: Angela Groothuizen, Karel van de Graaf en Pieter Jan Hagens. Wie is de Mol? Junior werd gepresenteerd door Sipke Jan Bousema." />
De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
Locatie bekendgemaakt
Wie is de Mol? 2016 opgenomen in Dominicaanse Republiek
Deze tien BN-ers zijn deelnemer van Wie is de Mol 2020!
Onder andere Anita Witzier, Miljuschka Witzenhausen en Nathan Rutjes
Je kunt het Molboekje van het jubileum seizoen reserveren!
Reserveer nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel pocket edition
Speel Wie is de Mol nu ook onderweg!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 10:  Wie is de Mol?
  • Aflevering 9:  Sturen
  • Aflevering 8:  Doorgeven
  • Aflevering 7:  Tegenstander

Over WIDM

Presentatoren

Angela Groothuizen presenteerde seizoen 1 t/m 5. Ze werd bekend bij het grote publiek als zangeres in de Dolly Dots. Na het uiteenvallen van de band is ze begonnen met het maken van televisieprogramma’s voor de AVRO, waaronder Wie is de Mol?. Toen haar contract niet werd verlengd moest men op zoek naar een nieuwe presentator.

Karel van de Graaf nam de presentatie van Wie is de Mol? over. Hij is bekend van verschillende radio- en televisieprogramma’s, en was sinds 1969 werkzaam voor de AVRO. Na zijn eerste seizoen Wie is de Mol? wilde de AVRO hem niet meer als presentator voor het programma gebruiken, omdat hij het gezicht van informatieve programma’s zou worden. Karel van de Graaf vocht dit met succes aan. Hij mocht ook seizoen 7 presenteren. Na twee seizoenen gepresenteerd te hebben moest hij alsnog stoppen.

Pieter Jan Hagens nam het stokje over van Karel van der Graaf. Pieter Jan presenteerde het programma van seizoen 8 t/m 11.

In 2011 won Art Rooijakkers Wie is de Mol. Van 2012 tot en met 2018 presenteerde hij Wie is de Mol. Na zijn vertrek naar RTL wordt Rik van de Westelaken de presentator. Ook hij was eerder kandidaat en winnaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Angela Karel Pieter Jan Art Rik

Het eerste seizoen van Wie is de Mol? Junior werd gepresenteerd door Sipke Jan Bousema. Art Rooijakkers presenteerde het tweede seizoen.

« Junior Overzicht