seizoenen verschillende presentatoren gehad: Angela Groothuizen, Karel van de Graaf en Pieter Jan Hagens. Wie is de Mol? Junior werd gepresenteerd door Sipke Jan Bousema." />
De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
De kandidaten van seizoen 22 zijn bekend!
Deze elf BN-ers doen mee aan het 22ste seizoen van Wie is de Mol.
Jubileum-seizoen van Wie is de Mol? in Italië
Het spel wordt gespeeld door tien oud-kandidaten
Je kunt het Molboekje van seizoen 24 hier bestellen!
Bestel nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel pocket edition
Speel Wie is de Mol nu ook onderweg!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 9:  Ontcijferen
  • Aflevering 8:  Zinvol
  • Aflevering 7:  Vooruitblik
  • Aflevering 6:  Afvragen

Over WIDM

Presentatoren

Angela Groothuizen presenteerde seizoen 1 t/m 5. Ze werd bekend bij het grote publiek als zangeres in de Dolly Dots. Na het uiteenvallen van de band is ze begonnen met het maken van televisieprogramma’s voor de AVRO, waaronder Wie is de Mol?. Toen haar contract niet werd verlengd moest men op zoek naar een nieuwe presentator.

Karel van de Graaf nam de presentatie van Wie is de Mol? over. Hij is bekend van verschillende radio- en televisieprogramma’s, en was sinds 1969 werkzaam voor de AVRO. Na zijn eerste seizoen Wie is de Mol? wilde de AVRO hem niet meer als presentator voor het programma gebruiken, omdat hij het gezicht van informatieve programma’s zou worden. Karel van de Graaf vocht dit met succes aan. Hij mocht ook seizoen 7 presenteren. Na twee seizoenen gepresenteerd te hebben moest hij alsnog stoppen.

Pieter Jan Hagens nam het stokje over van Karel van der Graaf. Pieter Jan presenteerde het programma van seizoen 8 t/m 11.

In 2011 won Art Rooijakkers Wie is de Mol. Van 2012 tot en met 2018 presenteerde hij Wie is de Mol. Na zijn vertrek naar RTL wordt Rik van de Westelaken de presentator. Ook hij was eerder kandidaat en winnaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 J* 21 22 23 24
Angela Karel Pieter Jan Art Rik

* In 2020 is een Jubileum seizoen uitgezonden met oud-kandidaten om te vieren dat Wie is de Mol 20 jaar bestaat.

Het eerste seizoen van Wie is de Mol? Junior werd gepresenteerd door Sipke Jan Bousema. Art Rooijakkers presenteerde het tweede seizoen.

« Junior Overzicht