seizoenen verschillende presentatoren gehad: Angela Groothuizen, Karel van de Graaf en Pieter Jan Hagens. Wie is de Mol? Junior werd gepresenteerd door Sipke Jan Bousema." />
Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2017
Het nieuwe seizoen is opgenomen in de Verenigde Staten en begint 7 januari
Locatie bekendgemaakt
Wie is de Mol? 2016 opgenomen in Dominicaanse Republiek
De zestiende Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 13.020 euro
Als eerste het Molboekje van 2017 in huis hebben?
Bestel het boekje online!
Wie is de Mol? Bordspel
Verkrijgbaar bij Bol.com. Klik hier en bestel direct!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 10:  Wie is de Mol?
  • Aflevering 9:  het einde in zicht
  • Aflevering 8:  raam taal
  • Aflevering 7:  verblinden

Over WIDM

Presentatoren

Angela Groothuizen presenteerde seizoen 1 t/m 5. Ze werd bekend bij het grote publiek als zangeres in de Dolly Dots. Na het uiteenvallen van de band is ze begonnen met het maken van televisieprogramma’s voor de AVRO, waaronder Wie is de Mol?. Toen haar contract niet werd verlengd moest men op zoek naar een nieuwe presentator.

Karel van de Graaf nam de presentatie van Wie is de Mol? over. Hij is bekend van verschillende radio- en televisieprogramma’s, en was sinds 1969 werkzaam voor de AVRO. Na zijn eerste seizoen Wie is de Mol? wilde de AVRO hem niet meer als presentator voor het programma gebruiken, omdat hij het gezicht van informatieve programma’s zou worden. Van de Graaf vocht dit met succes aan. Hij mocht ook seizoen 7 presenteren. Na twee seizoenen gepresenteerd te hebben moest hij alsnog stoppen.

Pieter Jan Hagens nam het stokje over van Karel van der Graaf. Eerder nam hij de presentatie van EénVandaag van hem over. Hij presenteerde het programma van seizoen 8 t/m 11.

Op 10 november 2011 werd bekend dat Art Rooijakkers het programma vanaf seizoen 12 gaat presenteren. Art was deelnemer en winnaar van seizoen 11. Hij presenteert Wie is de Mol? minimaal tot en met seizoen 16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Angela Karel Pieter Jan Art

Het eerste seizoen van Wie is de Mol? Junior werd gepresenteerd door Sipke Jan Bousema. Art Rooijakkers presenteerde het tweede seizoen.

« Junior Overzicht