De identiteit van de Mol is bekend
Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro.
De kandidaten van seizoen 22 zijn bekend!
Deze elf BN-ers doen mee aan het 22ste seizoen van Wie is de Mol.
Jubileum-seizoen van Wie is de Mol? in Italië
Het spel wordt gespeeld door tien oud-kandidaten
Je kunt het Molboekje van seizoen 24 hier bestellen!
Bestel nu, dan heb je hem als eerste in huis!
Wie is de Mol? Bordspel pocket edition
Speel Wie is de Mol nu ook onderweg!

Laatste afleveringen

  • Aflevering 9:  Ontcijferen
  • Aflevering 8:  Zinvol
  • Aflevering 7:  Vooruitblik
  • Aflevering 6:  Afvragen

Over WIDM

Speluitleg

Wie is de Mol?Wie is de Mol? wordt door tien personen gespeeld; vijf mannen en vijf vrouwen. De deelnemers reizen af naar buitenland. Daar moeten ze verschillende opdrachten uitvoeren. Ze moeten samenwerken om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en geld te verdienen voor de pot. Één van de deelnemers is echter een bedrieger, de Mol. Hij of zij moet er in het geheim voor zorgen dat de opdrachten mislukken door het spel te saboteren, ‘Mollen’ genoemd.

Voorbeeld van een vraag.Het spel bestaat uit meerdere rondes. Elke ronde bestaat uit twee of drie opdrachten die in twee dagen worden uitgevoerd. Na elke ronde moeten de deelnemers twintig vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Degene die de minste goede antwoorden geeft ligt uit het spel en gaat direct naar huis. Soms kunnen deelnemers een joker verdienen. Voor elke joker die men inzet, wordt dan een fout beantwoorde vraag uit de test toch goed geteld. Deelnemers kunnen ook wel eens een vrijstelling verdienen, waardoor ze helemaal niet mee hoeven te doen met de test en dus ook niet kunnen afvallen.

De finaletest bestaat uit 40 vragen over de Mol. Één wint, één verliest en één is de Mol. De winnaar gaat naar huis met het geld uit de pot.

Overzicht Geschiedenis »